Granadisima Blog

Poštovani posetioci našeg bloga,

Pre nego što Vam se predstavim i objasnim zašto sam se odlučila da napravim ovaj blog moram da kažem da on nije samo moja ideja i da neću samo ja raditi na njemu. Moje drage kolege i đaci škole Granada učestvovaće u pripremi i pisanju tekstova koje ćemo objavljivati.

Dakle, moje ime je Gordana Vranić. Mnogi posetioci ovog bloga znaju da ja držim prvu školu španskog jezika u Beogradu.

S obzirom da neizmerno volim svoj posao jer isto toliko volim i Španiju, odlučila sam da tu svoju ljubav prenesem i svima Vama i da Vam na izvestan način približim tu divnu zemlju. Možda ćete se posle praćenja našeg bloga osećati
kao da ste bili u Španiji iako niste. Upravo to i želimo.
Kao što znate, kada učite jedan strani jezik potrebno je upoznati kulturu, istoriju i običaje zemlje čiji jezik učite.

Prema tome, svima vama koji volite Španiju ili je posećujete iz raličitih razloga, posvećujemo ovaj blog u kome ćete naći niz informacija o istoriji, kulturi i običajima naroda Španije.

Potrudićemo se da Vam damo i neke zanimljive detalje o Španiji koje niste znali, o nekim skrivenim mestima koje samo Španci poznaju. Pozivamo i sve  vaskoj i ste bili u Španiji da nam se pridružite i da svojim iskustvima pomognete da oni koji nisu bili dobiju odgovarajuće informacije koje bi im pomogle kada krenu na put.

Svako iskustvo i svaka informacija biće dobrodošli i nama koji smo bili tamo, ali mnogo toga još nismo videli ni upoznali.

Želim da uživate čitajući ovaj blog isto kao što ćemo uživati i mi koji budemo radili na njemu.

Gordana Vranić
Profesorka španskog jezika i vlasnica škole GRANADA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *